محل تبلیغات شما


 جنس سینک ظرفشویی : این جا به ترتیب پیدایش سینک ها مورد بررسی قرار می گیرند : سینک ظرفشویی استیل : اولین نسل سینک های ظرفشویی  ، سینک های استیل بودند که به جهت تنوع در طراحی در رده اول هستند اما با توجه با اینکه استیل رنگ ثابتی دارد ، هماهنگی اش از لحاظ رنگ با سایر اجزای آشپزخانه کمی مشکل ایجاد می کند . سینک ظرفشویی شیشه ای : اساس ساخت این نوع سینک ها هماهنگی بیشتر با صفحه گاز های شیشه ای شد هرچند از لحاظ عملکرد توجیه خوبی نمی تواند داشته باشد .که با شکستن صفحه شیشه ای آن مسلما سینک کارآیی خود را از دست می دهد .محل اتصال سینک و شیشه روی آن جرم می گیرد .همیشه و در همه حالت لکه های آب روی آن مشاهده می شود .سینک ظرفشویی گرانیتی استفاده از صفحه های کورین به جای صفحه های ام دی اف باعث شد سازندگان به این فکر کنند که سینکی بسازند که هماهنگی و زیبایی بیشتری داشته باشد بله بحث خدمت به کلی منتفی شد . چه عاملی باعث شد مردم به سمت این سینک ها گرایش پیدا کنند ؟ درست حدس زدید تنوع رنگ برای هر سلیقه ای رنگی موجود است از قرمز جیغ بگیرید تا مشکی مات . در این نوع سینک ها تا قبل از نصب سینک نگرانی بابت شکستن آن وجود دارد اما پس از نصب بعید به نظر می رسد مشکلی به وجود آید . ولی از یک نکته نباید گذشت و اون اینکه طراحی سینک های گرانیتی خیلی زیباتر و کاربردی تره .اندازه سینک ظرفشویی: این مورد را در اول مقاله آوردیم تا بدانید خیلی از تفاوت های سینک ها ناشی از متغیر اندازه است . فکر کنید کل فضای شما برای یک سینک ظرفشویی ۱۰۰ سانتی متر یا همون یک متر خودمان باشد . در چه حالتی شما میتوانید یک سینک با دو تا لگن بزرگ و ی سینی بزرگ و خوب داشته باشید ؟ امکان چنین چیزی وجود ندارد یا باید یک سینک دو لگن و با یک سینی داشته باشید که نتیجه آن می شود یک سینک غیر استاندارد و غیر کاربردی . یا باید از خیر یکی از خواسته هاتون بگذرید ، که انتخاب های شما میشود : سینک یک لگن یک سینی سینک دو لگن بدون سینی سینک یک لگن یک میوه شور با سینی یک لگن بزرگ  و… همچنین به اندازه دو لگن از زیر ، بدون احتساب سینی آن هم توجه کنید .

عرض کابینت برای نصب سینک ظرفشویی: دومین موردی که باید به آن دقت کنید این است که عرض کابینت شما در حالت استاندارد ۶۰ سانتی متر باشد . در غیر این صورت به شدت انتخاب هایتان محدود می شود و سینک هایی نصیبتان میشود که خود سازنده هم توجیهی برای ساخت آن ها ندارد . عمق لگن سینک ظرفشویی: معمولا استاندارد آن میتواند بین ۱۸ تا ۲۰ سانتی متر باشد . سینک ظرفشویی لگن چپ بهتر است یا لگن راست ؟ زیادم مساله غیر قابل حلی نیست ، سینک های لگن چپ که سینی اون ها طرف راست قرار میگیرد طرفداران بیشتری دارد . همچنین ذکر این نکته اامی است که اگر سینک شما کنار گاز کار شده بهتر این است که سینی رو طرف گاز قرار دهید که آب به گاز یا هر وسیله دیگری نپاشد . اگر از فضای زیر سینک برای قرار دادن ماشین ظرفشویی یا لباس شویی استفاده شده معمولا از قسمت زیر سینی استفاده میشه .

سینک ظرفشویی با زیر آب اتوماتیک : در مواقعی که می خواهید آب در سینک جمع شود تا میوه ، سبزی و … بشویید ، از اهرم اتوماتیک استفاده می کنید . سینک هایی که زیرآب آن ها از یک اهرم اتوماتیک استفاده می کند این قابلیت را دارد که هم در حالت لگن چپ  و هم در حالت لگن راست استفاده شود .یک سوراخ روی سینک برای قرار گیری اهرم اتومات تعبیه شده است و سوراخ دیگر برای جای شیر سینک . جای مایع ظرفشویی سینک  : سینک هایی دیگری هم هستند که سوراخی اضافی برای جای مایع ظرفشویی دارند . البته تجربه نشان داده است که جای مایع ظرفشویی سینک ، در خانواده های ایرانی یک در میلیون استفاده می شود . ضخامت ورق سینک ظرفشویی استیل :
یکی دیگر از مولفه های انتخاب سینک خوب است که معمولا بین ۸ تا ۱۰ میلی متر باشد کفایت می کند کمتر از آن باعث عدم مقاومت سینک در برابر ضربه می باشد و بیشتر باشد موجب سنگین شدن سینک می شود که اگر از صفحه ام دی اف استفاده می کنید ممکن است به مرور زمان صفحه دفرمه شود جنس استیل سینک ظرفشویی : استیل از ترکیب آهن و کربن ساخته می شود و ترکیب این دو باید در حالت متعادل و تعریف شده ای باشد . اگر آهن بیشتر باشد استیل زنگ میزند . اگر کربن بیشتر باشد استیل سیاه می شود . کف شوی سینک ظرفشویی: کف شوی دایره ای در سینک های معمولی ، استفاده می شود . کف شوی مربعی درسینک های مربعی و به اصطلاح باکس استفاده می شود . عملکرد هر دو مشابه هم می باشد ، تمیز کردن کف شوی دایره ای به جهت نداشتن زاویه راحت تر است و کف شوی مربعی به لحظ زیبایی ، زیباتر است . محل قرار گرفتن سر ریز سینک ظرفشویی:
این یکی از نکاتی است که مورد توجه قرار نمی گیرد ! معمولا در سینک هایی که می خواهند شکیل تر باشد سر ریز را در لگن تعبیه می کنند . باید توجه کنید که اگر سینی سینک شما کاملا صاف نیست و سر ریز آن در لگن است این نقطه ضعف سینک است چون آب جمع شده در سینی هیچ محلی برای خروج ندارد و فقط شما می توانید آن را با دستمال خشک کنید . انواع سینک از نظر طراحی :  سینک ظرفشویی روکار : اولین نسل سینک های آشپزخانه این نوع سینک است . کل فضای روی کابینت راپوشش می دهد و مزیت آن این است که معمولا عرض آن بیشتر از سینک های دیگر است ، آب به صفحه کابینت نمی پاشد و … سینک ظرفشویی توکار : با مدرن تر شدن آشپزخانه و اهمیت پیدا کردن کابینت در آشپزخانه و پیدایش نسل جدید کابینت ها یعنی ام دی اف و بعد از آن کورین سینک های توکار بیشتر مورد استفاده قرار گرفت . مزیت آن نسبت به سینک توکار شاید فقط تنوع بیشترش باشد . سینک ظرفشویی زیر سنگی : از سینک زیر سنگی زمانی استفاده می شود که شما نمی خواهید سینک هیچ نمای ظاهری در آشپزخانه داشته باشد و فقط محلی برای شست و شو است . ئسینک ظرفشویی لب کورینی : در این گروه از سینک ها که فقط در حالتی استفاده می شود که صفحه کابینت شما از جنس کورین باشد سینک باید هم سطح صفحه شود دقت زیادی برای ایجاد این هماهنگی باید شود . مزیت آن زیبایی و عیب آن همان دقت میلی متری در برش صفحه می باشد .

راهنمای خرید بهترین هود آشپزخانه اخوان

راهنمای جامع خرید هود آشپزخانه

نکات فنی و مهم در خرید گاز رومیزی آشپزخانه

سینک ,ظرفشویی ,های ,یک ,لگن ,استفاده ,سینک ظرفشویی ,می شود ,سینک های ,استفاده می ,است که ,اهرم اتوماتیک استفاده ,سینک ظرفشویی استیل

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ حاج قاسم سلیمانی